Onze werkwijze en aanpak

We hanteren een beproefde methodiek om duurzame verandering mogelijk te maken. Onze werkwijze en aanpak zijn gericht op het mogelijk maken van duurzame verandering bij onze klanten. We bieden individuele begeleiding en trainingen om onze klanten te helpen bij het bereiken van financieel welzijn.

Onze individuele begeleiding is 1 op 1 en persoonlijk. We begrijpen dat financiële problemen zeer gevoelig kunnen zijn en daarom bieden we onze klanten een vertrouwelijke omgeving waar ze zich veilig voelen om hun situatie te bespreken. Onze budgetcoaches zijn getraind in het toepassen van de beproefde methodiek van budgetcoaching om onze klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken.

Naast individuele begeleiding bieden we ook trainingen aan in verschillende vormen, waaronder educatie, opleiding, keynote sprekers, workshops en lunch & learn sessies. Deze trainingen zijn gericht op het vergroten van financiële kennis en het ontwikkelen van vaardigheden om beter om te gaan met geld.

Onze methodiek voor budgetcoaching en financiële trajectbegeleiding is gericht op het creëren van financieel welzijn en nominale financiële gezondheid op lange termijn. We gebruiken een bewezen methodiek genaamd ‘de weg naar financieel welzijn’ die wordt uitgevoerd door onze financial well-being coaches. Deze methodiek richt zich op het identificeren van financiële doelen, het ontwikkelen van een plan om deze doelen te bereiken en het bieden van ondersteuning en coaching tijdens het hele proces.

Kortom, onze werkwijze en aanpak zijn gericht op het creëren van duurzame verandering en financieel welzijn voor onze klanten.

PLAN JE EERSTE SESSIE

Kies voor een financieel leven in balans.


    Laatste nieuws

    Laat je
    inspireren