#boostjefinancieelzelfvertrouwen

LAAGDREMPELIG & EFFECTIEF

Iedereen wordt geconfronteerd met uitdagingen, en zeker mbt financiën en geldzaken. Velen van ons worstelen om de rekeningen te betalen en aan het einde van de maand nog iets over te houden. Anderen hebben voldoende maar hebben angst om te verliezen wat ze hebben en zetten zo vaak een rem op hun eigen geluk. Het gevoel van voortdurende financiële onzekerheid kan ons beletten om volop van het leven te genieten. Hoewel sparen belangrijk is, is het ook cruciaal om in het heden te leven en te genieten. Een gebalanceerd huishoudbudget, dat jouw dromen omzet in een helder financieel plan, afgestemd op jouw huidige situatie en toekomstige doelen, bevordert een gezonde financiële levensstijl. Het helpt je om je budget in evenwicht te houden en te genieten van het leven, terwijl je ook geld kunt sparen voor onverwachte gebeurtenissen. Geen stress meer bij de kassa, geen zorgen of er genoeg geld op je rekening staat.

Onze effectieve methodiek bestaat uit 5 stappen die je financiële gedrag en mindset kunnen transformeren. Deze opleiding vergroot het financiële zelfvertrouwen en brengt gemoedsrust. Laat ons je begeleiden om de controle over je financiën te herwinnen en een stabiele toekomst op te bouwen. De training is praktisch en toegankelijk, met 5 eenvoudige stappen die je kunt volgen aan de hand van concrete voorbeelden. Door inzicht te verschaffen en praktische handvatten te bieden, krijg je een solide basis om aan je financiële situatie te werken.
Ons doel is niet alleen om geld bespreekbaar te maken binnen je gezin, maar ook om een open cultuur te bevorderen rondom financiële zaken en het signaleren van mogelijke problemen. Financieel welzijn thuis draagt bij aan een gezondere balans tussen werk en leven, en dat gunnen we elke deelnemer. Deze training fungeert als een krachtige stimulans en biedt concrete ondersteuning bij de uitdagingen die zich vandaag en in de toekomst kunnen voordoen.

Introductie

Wat staat er op het programma?

Who We Are

Wat neem je mee naar huis?

Deelnemers aan onze opleiding genieten van aanzienlijke voordelen, met name een aanzienlijke boost in hun financieel zelfvertrouwen. Onze cursus voorziet hen van essentiële financiële kennis en praktische vaardigheden, waardoor ze met vertrouwen en zelfbewustzijn financiële beslissingen kunnen nemen. Dit vergroot niet alleen hun vermogen om hun eigen financiën effectiever te beheren, maar stelt hen ook in staat anderen te helpen bij het bereiken van financiële welzijn en stabiliteit. Het verhoogde financiële zelfvertrouwen dat ze verwerven, is een waardevolle troef in zowel hun persoonlijke als professionele leven.

 

Bewustwording & inzicht

Onze opleiding biedt deelnemers waardevolle bewustwording en diepgaand inzicht in financiële zaken, wat hen helpt om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.

Zelfvertrouwen

De opleiding versterkt het zelfvertrouwen van deelnemers, waardoor ze met vertrouwen financiële uitdagingen kunnen aangaan en effectief hun financiële doelen kunnen nastreven.

Veerkracht

De opleiding versterkt de financiële veerkracht van deelnemers, waardoor ze beter in staat zijn om financiële tegenvallers te weerstaan en zich snel te herstellen, en biedt zo gemoedsrust en zekerheid voor de toekomst.

Goesting

Na het volgen van de opleiding voelen de meeste deelnemers de motivatie om hun financiële situatie grondig te evalueren en samen met ons te werken aan verbeteringen.

BUDGETCOACH

Vaak gestelde vragen

Mensen die een bewuster leven willen leiden en controle over hun financiële situatie willen krijgen.

Mensen die hun financieel zelfvertrouwen willen vergroten en gemoedsrust willen ontwikkelen en behouden. Mensen die willen genieten van het leven zonder financiële stress. Mensen die worstelen met betalingsproblemen of een onstabiele financiële situatie ervaren. Mensen die hun dromen en financiële doelen willen verwezenlijken. Mensen met financiële ruimte die willen weten hoe ze kunnen bewuster kunnen consumeren, sparen, investeren of beleggen. Mensen die hun financiële situatie willen optimaliseren en hun financiële gedrag willen verbeteren.

We kunnen deze opleiding organiseren onder verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan een lunch & learn of een webinar of training waarbij we tijd voorzien om er een workshop van te maken. Uiteraard kunnen we ook ter plaatse komen, op de werkvloer of een locatie die aansluit bij de noden. Wij werken steeds op maat zodat alles duidelijk en helder is voor aanvang.

 

 

PLAN JE EERSTE SESSIE

Kies voor een financieel leven in balans.


    Boost je financieel zelfvertrouwen