Workshops, webinars, op de werkvloer.

Opleiding & Training

Wij hebben ervaring in de organisatie en het uitvoeren van opleidingen voor bedrijven en hun werknemers. Weet dat wij op maat werken, dus neem even contact op met ons om na te gaan wat de beste aanpak is binnen jouw organisatie.

BUDGETCOACH.BE

Budgetcoaching is er voor iedereen

In deze opleiding ontdekken de deelnemers de kunst van budgetteren. We begeleiden ze stap voor stap bij het opstellen van een effectief budget dat past bij hun financiële doelen en levensstijl. Of de deelnemer nu nieuw is in “budgetteren” of deze wil vaardigheden verbeteren, deze cursus biedt praktische tips en technieken om financiën beter te beheren en in controle te zijn.

Financieel welzijn is meer dan alleen geld hebben; het gaat om gemoedsrust en zekerheid in je financiële toekomst. Tijdens deze cursus ontdek je de route naar financiële stabiliteit en welzijn. We bespreken hoe je een noodfonds opbouwt, schulden beheert, spaart voor doelen en je financiële doelen bereikt. Deze cursus is geschikt voor iedereen die streeft naar een gezondere financiële toekomst.

Financiële zekerheid begint bij zelfvertrouwen. In deze cursus leer je vijf essentiële stappen om je financieel zelfvertrouwen te vergroten. We bieden inzichten en strategieën waarmee je financiële beslissingen met meer vertrouwen kunt nemen. Of je nu wilt leren investeren, schulden wilt aflossen of simpelweg je financiën beter wilt begrijpen, deze cursus helpt je op weg.

Voor diegenen die hun financiële kennis naar een hoger niveau willen tillen, bieden we een diepgaande masterclass aan. Tijdens deze cursus gaan we dieper in op spaar-, beleggings- en investeringsstrategieën. Je leert hoe je een portefeuille opbouwt, risico’s beheert en je geld voor je kunt laten werken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze masterclass biedt waardevolle inzichten voor iedereen die financiële groei nastreeft.

blog-detail-002
coworking-space-about-us-image

Wat doen we?

Workshops, webinars, op de werkvloer.

Wat bieden we aan in het kader van training en opleiding?

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan trainingen en opleidingen. Dit onder de vorm van een webinar, een keynote, een workshop of een opleiding op de werkvloer. De geselecteerde onderwerpen die gericht zijn op het verbeteren van de deelnemers hun financiële intelligentie, hun budget en hun mate van financieel welbehagen of financiële gemoedsrust. Van basisbegrippen tot geavanceerde strategieën, we hebben opleidingen die geschikt zijn voor alle niveaus van financiële kennis.

Onze trainingen zijn ook praktijkgericht en bieden de praktische tools en inzichten die nodig zijn om duurzame verandering bij de deelnemers te bewerkstellingen.

Budgetcoaching is er voor iedereen

Voor wie?

Voor wie organiseren we trainingen en opleidingen? Onze training & opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar financiële vaardigheden wil vergroten en beter wil begrijpen hoe geld werkt. of je nu een professional bent die zijn carrière wil versterken, een ondernemer die zijn zakelijke financiën wil verbeteren, of gewoon iemand die zijn persoonlijke financiële kennis wil vergroten, onze trainingen zijn voor jou.