WERKGEVERS KUNNEN BIJDRAGEN AAN FINANCIËLE GEMOEDSRUST

Verbeter het financiële welzijn van uw werknemers

Naast het helpen van individuen en gezinnen bij het bereiken van een gezonde financiële situatie, richt budgetcoach.be zich ook op het verbeteren van de financiële welzijn van werknemers. In het kader van employee financial well-being biedt budgetcoach.be werkgevers ondersteuning bij het bevorderen van de financiële gezondheid van hun werknemers door hen toegang te bieden tot onze professionele budgetcoaching en financiële welzijns- en levensstijlbegeleiding. Onze diensten kunnen helpen om stress en afleiding te verminderen, de productiviteit te verhogen en de werknemerstevredenheid te verbeteren. Laat ons u ook helpen bij het opzetten van een op maat gemaakt programma dat past bij de behoeften van uw organisatie en uw werknemers.

Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door het organiseren van workshops, trainingen en coaching sessies om werknemers te helpen bij het opzetten en beheren van hun persoonlijke financiën. Door het verbeteren van de financiële kennis en vaardigheden van werknemers, kunnen werkgevers helpen om de stress op het werk te verminderen en het welzijn van hun werknemers te bevorderen. Dit kan ook bijdragen aan een hogere productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer.
people

Aangeboden dienstverlening

Ons aanbod voor werkgevers

Om jouw werknemers gebruik te laten maken van de oplossingen die aangeboden worden door budgetcoach.be, zijn er verschillende opties beschikbaar:

Collectieve vorming: Je kunt jouw werknemers preventief, informatief, educatief en motiverend ondersteunen door middel van verschillende collectieve vormingsmogelijkheden zoals keynotes, workshops en trainingen. Hierbij kunnen onderwerpen aan bod komen zoals budgettering, financiële planning, schuldenbeheer, enzovoort.

Individuele begeleiding: Werknemers kunnen ook individueel gebruikmaken van de oplossingen van Het Financieel Huis. Dit kan door antwoorden te krijgen op financiële vraagstukken, consultaties en coachingsessies te volgen, hulp bij loonbeslag te krijgen, of door trajectbegeleiding te volgen voor budgetcoaching, financiële levensstijlplanning, enzovoort.

Je kan deze opties promoten door de verschillende diensten van budgetcoach.be te introduceren aan jouw werknemers en hen te informeren over de voordelen die zij kunnen genieten. Het is ook belangrijk om het belang van financiële gezondheid en welzijn te benadrukken en het gebruik van deze oplossingen aan te moedigen als een manier om stress op het werk te verminderen en de productiviteit te verhogen.

Budgetcoach.be

Dit is onze missie

Naast het helpen van individuen en gezinnen, biedt Budgetcoach.be ook ondersteuning aan werkgevers bij het bevorderen van de financiële gezondheid van hun werknemers. Als onderdeel van onze diensten op het gebied van employee financial well-being, bieden wij collectieve vorming (zoals keynotes, workshops en trainingen) en individuele begeleiding (zoals antwoorden op financiële vraagstukken, consultatie- en coachingsessies, interventie bij loonbeslag en trajectbegeleiding).

PLAN JE EERSTE SESSIE

Kies voor een financieel leven in balans.


    Werkgevers (EAP)