about-002.jpg
about-003.jpg

BUDGETCOACH.BE

Plan je eerste sessie met een budgetcoach

Ben je op zoek naar professionele begeleiding om je financiën te beheren en je financiële welzijn te verbeteren? Bij ons staan ervaren budgetcoaches klaar om jou te helpen op je reis naar financieel succes. We bieden persoonlijke begeleiding en praktische tips, specifiek afgestemd op jouw situatie. Samen werken we aan het behalen van jouw financiële doelen en het verminderen van stress rondom geldzaken. Wacht niet langer! Plan vandaag nog je eerste sessie met een van onze deskundige budgetcoaches en zet die belangrijke eerste stap naar financiële stabiliteit en gemoedsrust. Wij kijken ernaar uit om je te ondersteunen op jouw weg naar financiële vrijheid. Kies voor budgetcoaching, kies voor vrijheid. Tot binnenkort!
 
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Laat ons weten wanneer het best past om jou te contacteren. Heb je liever een e-mailtje of word je graag telefonisch gecontacteerd om een afspraak in te plannen? Heb je een aantal mogelijkheden in jouw agenda, laat ze gerust al even weten. We proberen een moment te vinden op die gevraagde momenten in de mate van het mogelijke.
Heeft jouw werkgever rechtstreeks een EAP bij Het Financieel Huis lopen dan kan u hier de code invullen. Op deze manier weten onze experten dat u recht heeft op bepaalde diensten. Heeft u een couchercode, misschien een cadeaubon ontvangen voor onze diensten. Geef deze hier dan zeker in.

Plan je eerste sessie met een budgetcoach